Referenssit

Eteläranta 4

Taitokaari ja Catedral Group ovat solmineet yhteistyösopimuksen projektinjohtopalveluiden tuottamisesta Eteläranta 4 -hankkeen osalta.

Uniikki kohde kaupungin ykköspaikalla

Uusrenesanssityyliä edustavan Eteläranta 4:n on suunnitellut arkkitehti Waldemar Aspelin (1853-1923). Hänet tunnetaan useiden Helsingin kantakaupungin katukuvassa näkyvien arvorakennusten suunnittelijana. Eteläranta 4 on saanut tarkastella ykköspaikalta Helsingin arkipäivää ja kansainvälistymistä. Pian arkkitehtonisesti eheässä korttelissa sijaitseva talokaunotar saa uudet asukkaat. Talossa olevat toimistot palautetaan korkealaatuisiksi kodeiksi, joiden asumismukavuutta meren läheisyys lisää entisestään.

Projektinjohto

Catedral Group hoitaa hankkeessa projektinjohtopalvelut, jossa toimimme konsulttina koko rakennushankkeen ajan. Autamme asiakastamme valitsemaan suunnittelijat, johdamme suunnittelun ohjausta ja teemme hankinnat. Konsulttina vastaamme rakennuttamistehtävien lisäksi työmaan työnjohdosta ja valvomme toteutusta.

Projektinjohtopalvelumme on erinomainen vaihtoehto yrityksille, joissa ei ole tarvittavaa osaamista tai riittävää organisaatiota rakennushankkeen vetämiseen, mutta halua rakennuttaa rakennushanke itse. Tässä toteutusmallissa kaikki urakka- ja hankintasopimukset tehdään tilaajan nimiin ja lopullinen päätöksenteko säilyy tilaajalla.

Lisää tietoa kohteesta

Tarkempaa tietoa kohteesta ja sen myynnistä löydät taloyhtiön omalta sivulta.