PALVELUT

Projektinjohto

Rakennushankkeen kokonaisuuden johtamista ja koordinointia. Varmistamme, että rakentaminen toteutuu organisoidusti, tehokkaasti sekä suunnitelmien mukaisesti. Hyvällä projektinjohdolla varmistetaan kustannustehokas ja asiakkaan toivoma loppuratkaisu.

Rakennuttamispalvelut

Rakennuttajana työskentelemme tiiviisti tilaajan ja käyttäjän kanssa. Ohjaamme suunnittelua tehokkaasti siihen suuntaan, joka auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen kaikille osapuolille.

Valvontapalvelut

Valvontapalveluihimme sisältyy laadun, aikataulun ja kustannusten valvonta. Tyypillisiä valvontakohteita ovat mm. taloyhtiöiden korjaus- ja muutostyöt, asuinhuoneistojen osakasmuutostyöt, erilaiset tilamuutokset, käyttötarkoituksen muutokset, teollisuustilojen korjaus- ja muutostyöt sekä muiden rakennushankkeiden valvontatyöt. Meiltä saat myös työturvallisuuskoordinaattorin ja kosteudenhallintakoordinaattorin palvelut.

Suunnittelupalvelut

Rakennesuunnittelupalvelut korjausrakennus-hankkeisiin ja muihin rakennushankkeisiin. Muut suunnittelupalvelut tuotamme yhdessä pitkäaikaisten ja ammattitaitoisten yhteistyökumppaneittemme kanssa.

Vastaavan työnjohtajan palvelut

Luvanvaraisten rakennushankkeiden vastaavan työnjohtajan palvelut sekä kvv- ja iv-työnjohtajan palvelut.

KIINTEISTÖN OMISTAJAPALVELUT ja KIINTEISTÖN YLLÄPIDON JOHTAMINEN

Olemme kumppanisi säilyttämään kiinteistösi kunnon ja arvon. Teemme kiinteistöllesi kiinteistön ylläpito ja kunnossapito ohjelman, jossa kiinteistön ominaisuudet ja arvo säilytetään sovitulla tasolla.

Kiinteistön ilmakuvaus dronella

Näyttävät ilmakuvat ja -videot. Dronella tehtävät ilmakuvaukset antavat kirjaimellisesti uutta näkökulmaa. Olitpa myymässä asuntoasi, haluat katsoa kiinteistösi katon kuntoa tai tarvitset kuvamateriaalia hankkeen raportointia varten. – Tarjoukset ja lisätiedot: jussi@catedral.fi

Muita palveluitamme

Palokatkosuunnittelu erilaisiin korjausrakentamisen hankkeisiin.

Huoneistojen muutos- ja korjaustöiden suunnittelu, kokonaisvaltainen projektinjohtaminen ja valvonta sekä tarvittavien viranomaislupien hoitaminen.

Kiinnostuitko?

Teemme mielellämme seuraavan projektin kanssanne. Ota yhteyttä, niin päästään alkuun!